Your Page links

Ad

 
13/1/12

11/1/2012 ...συνέλευση Πρωτοβουλίας..

Πολύς κόσμος στην τελευταία συνέλευση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών. Πολλά τα θέματα, αν και η πρωτοβουλία ξεκίνησε με αφορμή τα χαράτσια....και είναι λογικό αφού και τα προβλήματα είναι ατελείωτα...Ένα ένα τίθενται όλα προς συζήτηση ! Το κλίμα πολύ καλό και προχωράμε βήμα βήμα.
Εποικοδομητικές οι συνελεύσεις μιας και κάθε φορά γίνονται και νέες προτάσεις για το πως θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας, τοπικά και πανελλαδικά.
Πέρα από τις δύο επιτροπές που ήδη έχουν συγκροτηθεί και θα ασχοληθούν η μία με τις συγκαλλιέργειες και η άλλη με το ανταλλακτήριο, και φυσικά η συλλογή των λογαριασμών της ΔΕΗ, τέθηκαν και θέματα όπως η στήριξη της μήνυσης του Δ. Αντωνίου http://www.youtube.com/watch?v=exvkurWs2iM ) , ( (https://www.facebook.com/dim.antoniou?sk=wall ) και το να ερωτηθούν οι βουλευτές για την στάση τους απέναντι στο θέμα....
...δράσεις, εκδηλώσει (κοπή...βασιλόπιτας)  και συμμετοχή σε πανελλήνιες δράσεις όπως την Κυριακή 13/1 στον Λευκό Πύργο ( θα φύγουμε ομαδικά από το ΚΑΠΗ των Ν. Επιβατών στις 3μμ )
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.