Your Page links

Ad

 
30/5/13

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία με ψήφισμά της τάσσεται στο πλευρό των αγωνιστών της Χαλκιδικής

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ χαιρετίζει και συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής , κατά των μεταλλείων , της Eldorado , του Μπόμπολα , της τρόικας εξωτερικού και εσωτερικού και των προσκυνημένων αυλικών της και παπαγάλων , που στηρίζουν την επίπλαστη επένδυση με όποιο κι αν είναι το κόστος : Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ , ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ , ΓΙΑ 11 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ !!!!

Οι Χαλκιδικιώτες παλεύουν για τα αυτονόητα , γι’ αυτά που καθορίζουν την ανθρώπινη υπόσταση και αποτελούν την ικανή και αναγκαία συνθήκη της ύπαρξής μας : τα δάση – ως πνεύμονας , τη μάνα γη και το νερό ως ρυθμιστής των πάντων . Τα επιχειρήματα των επενδυτών ( τρομάρα τους ) , ωχρυούν μπροστά στον αγώνα για την ζωή που δίνουν οι κάτοικοι . Γι’ αυτό χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους , για να στρέψουν την κοινή γνώμη ενάντια στους κατοίκους : προβοκατόρικες επιθέσεις , ψευδομάρτυρες , αναληθείς κι ανακριβείς περιβαλλοντικές μελέτες και μεθόδους εξόρυξης κι επεξεργασίας που δεν έχουν εφαρμοστεί μέχρι τώρα σε τόσο μεγάλης έκτασης και όγκου μεταλλευμάτων , χιλιάδες ανύπαρκτες θέσεις εργασίας κ.λ.π. .

Φαντάζουν γελοίοι και νάνοι , μπροστά στον αγνό , επίμονο και γιγάντιο αγώνα των κατοίκων . Μέχρι τώρα οι αγωνιστές χαλκιδικιώτες έχουν γκρεμίσει όλα τα επιχειρήματα των επενδυτών και των παρατρεχάμενων , σαν χάρτινους πύργους , αντιτάσσοντας επιστημονικές μελέτες , εικόνες καταστροφής άλλων περιοχών του πλανήτη , που πέρασε ο επενδυτικός τυφώνας των εξορύξεων , ντοκουμέντα , συνεντεύξεις και ό τι άλλο πέσει στην αντίληψή τους . Από την άλλη πλευρά , αντιμετωπίζουν καθημερινά τυφλά χτυπήματα εναντίον τους , με χημικά , πλαστικές σφαίρες , ξυλοδαρμούς , συλλήψεις , τρομοκρατία , προσαγωγές , προπηλακισμούς , φακέλλωμα των πάντων , για να καταστείλουν τον αγώνα τους και να παραδειγματιστούν όλοι οι υπόλοιποι που είναι ένα βήμα πριν το ξεσηκωμό . Παράλληλα με τον αγώνα τους , έχουν αναπτύξει την πραγματική αλληλεγγύη μεταξύ τους , χωρίς συνταγές και σχεδιασμούς , αλλά αυθόρμητα και σαν φυσικό επακόλουθο του δίκαιου αυτού αγώνα . Έχουν καταφέρει να φτάνει η φωνή τους σ’ όλα τα σημεία του πλανήτη και να κερδίζουν συναγωνιστές και συμπαραστάτες , που συντονίζονται μαζί τους .

Δίκαια , λοιπόν φέρετε τον τίτλο του Γαλατικού χωριού . Είστε για όλους μας το πρότυπο αγωνιστικότητας , αλληλεγγύης , επαναστατικότητας . Έχετε ξεπεράσει τον φόβο και το σοκ που καθηλώνει εκατομμύρια ανθρώπους στον καναπέ τους κι αναρωτιούνται , γιατί δεν ξεσηκωνόμαστε , με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας . Τα πάντα καταρρέουν και ρευστοποιούνται στον βωμό του χρήματος και της παγκοσμιοποίησης , με όπλο απέναντί μας το αέναο χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν .

ΕΙΜΑΣΤΑΝ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ , ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΕΣΑΣ - ΤΟΥΣ ΕΠΙΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ .
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.