Your Page links

Ad

 
19/6/13

Το τηλεφωνικό νούμερο για τα ραντεβού στο ιατρικό πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης της Πρωτοβουλίας άλλαξε.

Για λόγους ανωτέρας βίας έχει αλλάξει το τηλέφωνο στο οποίο θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού. 

Το νέο τηλέφωνο είναι: 6931720483 

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Συμπληρωματικά να ενημερώσουμε πως ήδη παραδώσαμε όλα τα φάρμακα που συγκεντρώσαμε στο Κοινωνικό Φαρμακείο που οργάνωσε ο Δήμος και που αναμένεται να λειτουργήσει τις ροσεχείς μέρες (όπως μας υποσχέθηκαν οι υπεύθυνοι του Δήμου). Εξακολουθούμε να συλλέγουμε φάρμακα που δεν έχουν λήξει και τα οποία προωθούμε στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο.

Εκφράζουμε επίσης εκ νέου τις θερμότερες ευχαριστίες μας προς τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας της περιοχής του Θερμαϊκού που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού για συμμετοχή στο πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής κάλυψης ανασφάλιστων συνδημοτών μας. 

Ως γνωστόν, οι συμμετέχοντες προσφέρουν χρόνο, γνώσεις και το επαγγελματικό τους χώρο προκειμένου να εξετάσουν ανασφάλιστους συμπολίτες μας που παραπέμπονται από την Πρωτοβουλία.
Χάρις στα αισθήματα και την πράξη αλληλεγγύης τους, οι ανασφάλιστοι και άποροι συμπολίτες μας  αισιοδοξούν. Νοιώθουν πως δύνανται να αντιπαλέψουν τις τεράστιες δυσκολίες της κρίσης που οδηγεί στην εξαθλίωση, αφού έχουν πλέον τη δυνατότητα και πρόσβαση στην περίθαλψη.
Ευχαριστούμε όλους μαζί και ξεχωριστά έναν  - έναν τους υγειονομικούς που συμμετέχουν.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.