Your Page links

Ad

 
5/12/14

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ


Για λόγους που δεν οφείλονται στην Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού, η οποία είχε αναλάβει την ευθύνη για την παράδοση προϊόντων απευθείας από παραγωγούς σε καταναλωτές για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου

η παράδοση ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Οι παραγγελίες που κάνατε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ.
Παρακαλείστε να μην μπείτε στον κόπο να προσέλθετε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
2 σχόλια

2 Responses so far.

  1. Ανώνυμος says:

    Ο λόγος?

  2. Η άρνηση του Δήμου να παραχωρήσει το πάρκο συνετέλεσε στο να μην έρθουν παραγωγοί με προϊόντα αιχμής (ελαιόλαδο) και καλές τιμές πώλησης προϊόντος. Αυτό και η αλλαγή του τρόπου παραγγελίας ( η απευθείας αγορά έγινε με παραγγελίες μετά από 1,5 χρόνο), όπως και η μη καλή διαφήμιση της παράδοσης είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν λιγότερες παραγγελίες. Ορισμένοι παραγωγοί λόγω των μη μεγάλων παραγγελιών (αλλά και ίσως για άλλους λόγους που δεν μπορούμε να αποδείξουμε) αρνήθηκαν να παραστούν στην Κυριακάτικη παράδοση. Έτσι αποφασίστηκε να ματαιωθεί η παράδοση προϊόντων.

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.