Your Page links

Ad

 
25/8/15

Ρούχα για τους πρόσφυγες και διανομή ροδάκινων από την Πρωτοβουλία


Η προσφορά πιθανόν να εμπεριέχει κούραση αλλά παραμένει προσφορά.
Μπορεί η σημερινή μέρα να ήταν δύσκολη για κάποια μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, αλλά το "ταμείο" της ημέρας ήταν ψυχολογικά με καλό πρόσημο.
Από χθες το βράδυ μια πολυμελής ομάδα τακτοποίηση, συσκεύασε, πακετάρησε και φόρτωσε το φορτηγό του Γιώργου ώστε να είναι έτοιμο για την πρωινή κάθοδο στην Θεσσαλονίκη. 
Νωρίς το πρωί παρκάρησε στην Βενιζέλου όπου παρέδωσε όλη την "πραμάτεια" (ρούχα, παιχνίδια, πάνες και μωρομάντηλα) στο Στέκι  Μεταναστών στην Ερμού, από όπου θα πήγαιναν στους πρόσφυγες της Ειδομένης.


Το φορτηγάκι βρέθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην αποθήκη 15 του λιμανιού της Θεσσαλονίκης όπου φορτώθηκε με ένα τόνο ροδάκινα από το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο οποίο συμμετέχει και η Πρωτοβουλία μαζί με δήμους και συλλογικότητες της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Άριστη η συνεργασία με τους υπαλλήλους του Δήμου Θεσσαλονίκης που είναι ο επικεφαλής της Σύμπραξης που συμμετέχουμε.



Τα ροδάκινα ήρθαν και ξεφορτώθηκαν στο Στέκι της Πρωτοβουλίας λίγο πριν τις 11 το πρωί και διανεμήθηκαν σε δικαιούχους αλλά και σε οικογένειες που συνδράμει η συλλογικότητα.
Το τέλος της  μέρας   βρήκε και κάποιες μικρές ποσότητες αδιάθετες και έτσι καλούνται όσοι χρειάζονται να περάσουν από την Πρωτοβουλία αύριο το απόγευμα από τις 6 να τις παραλάβουν. 

0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.