Your Page links

Ad

 
14/8/15

Η Ανοιχτή Τεχνολογία στον Θερμαϊκό - Workshop για SOLAR PANEL στην Πρωτοβουλία


Ένα πολύ ενδιαφέρον και ουσιαστικό εργαστήρι πρόκειται να στηθεί στον Θερμαϊκό, συγκεκριμένα στη Περαία. Ένα workshop που θα διδάξει στους ανήσυχους και πρωτοπόρους συνδημότες μας (και όχι μόνο) τρόπους εκμετάλλευσης της δωρεάν ηλιακής ενέργειας για θέρμανση τον χειμώνα, επ' ωφελεία της κοινωνίας των πολιτών.
Χάρη στην προσφορά δύο αλλοδαπών φίλων μας του Πέτρου Πολωνού και του Αμερικανού Morris Dovey και την δωρεάν συνεισφορά του φίλου μας τεχνικού Αντώνη, θα λειτουργήσει από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου στον χώρο του Στεκιού της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού, το πρώτο εργαστήρι δημιουργίας ηλιακού πάνελ για  θέρμανση οικιακών και επαγγελματικών χώρων.
Το εργαστήριο θα μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι το δηλώσουν έγκαιρα, δεδομένου ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.
Το κόστος συμμετοχής του εργαστηριακού σεμιναρίου είναι 40 €.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έως τις 23 Αυγούστου.

Πληροφορίες στο στέκι της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού (Ησιόδου 2 & Ξενίου Διός) στην Περαία, ώρες 6 - 8 μμ και στο τηλ. 6948482008
Υποβολή συμμετοχών μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά με την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής ΕΔΩ:



Σημείωση:
  1. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά υλικών και την ανάπτυξη της ανοιχτής τεχνολογίας από την Πρωτοβουλία.
  2. Η παρουσίαση του ηλιακού πάνελ καθώς και αυτές των κατασκευών Ηλιακού Φούρνου και Ηλιακού αποξηραντή τροφών θα γίνει στην προγραμματισμένη εκδήλωση του Σεπτεμβρίου της Πρωτοβουλίας, στο κάμπιγκ της Αγίας Τριάδας.

0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.