Your Page links

Ad

 
10/12/15

Επιτυχημένη η εκδήλωση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Θερμαϊκού για Κόκκινα δάνεια, πλειστηριασμούς και κατασχέσεις.


Αν και γεμάτη η αίθουσα στο στέκι της Πρωτοβουλίας, πιστεύουμε πως πραγματικά "έχασαν" όσοι από τους συμπολίτες μας δεν άδραξαν την ευκαιρία να παραστούν στην χθεσινή εκδήλωση και να ενημερωθούν για τρόπους αντιμετώπισης των  ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ.
Μια εξαιρετικά συγκροτημένη και ιδιαίτερα επεξηγηματική νομικός η κα Στέλλα Βαλάνη με τις τέσσερις συνεργάτιδες του γραφείου της ξεδίπλωσαν όλες τις δυνατές περιπτώσεις αποκαλύπτοντας τρόπους αντιμετώπισης όπως καθορίζονται από την πρόσφατη νέα νομολογία.



Στη συνέχεια οι πέντε νομικοί απάντησαν σε εξατομικευμένες ερωτήσεις των πολιτών δίνοντας προτάσεις και λύσεις σύμφωνα με τις οποίες θα μπορούσαν να κινηθούν νομικά.
Αυτό που αποτελεί ελπιδοφόρο θετικό πρακτικό συμπέρασμα είναι πως μπορούν να προσβληθούν πάρα πολλές περιπτώσεις συμβάσεων δανείων (στεγαστικών, επιχειρηματικών, καταναλωτικών κλπ) αλλά και πιστωτικών καρτών με προοπτικές ελάφρυνσης των δανειοληπτών από την μέγγενη των τραπεζικών ιδρυμάτων και την απαλλαγή από δυσβάστακτες παράτυπες οφειλές.

Σημείωση ακτιβιστή: Όλη την εκδήλωση βιντεοσκοπημένη μπορείτε να παρακολουθήσετε πατώντας ΕΔΩ


Πέρα όμως από την εμπεριστατωμένη πληροφόρηση και τις χρηστικές οδηγίες  στα θετικά της χθεσινής εκδήλωσης θα πρέπει να προστεθεί το εκδηλωθέν ενδιαφέρον από  συμπολίτες μας όπως και εκπροσώπων κινημάτων και συλλογικοτήτων από τον Θερμαϊκό και την Θεσσαλονίκη που συμφώνησαν στην αναγκαιότητα για την δημιουργία ενιαίου, πανελλαδικού κινήματος κατά των κατασχέσεων και υπέρ της προστασίας της λαϊκής κατοικίας. Μιας προσπάθειας που πιστεύουμε πως θα ξεκινήσει τις προσεχείς εβδομάδες και για την επιτυχία της οποίας καλούνται ενεργοί πολίτες και κινήματα να την αγκαλιάσουν και να επικοινωνήσουν με την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού ώστε να γίνει πράξη το "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ"


Σημειώνεται η απουσία όλων των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που αν και προσκλήθηκαν αδιαφόρησαν  έχοντας προφανώς άλλες προτεραιότητες και ενδιαφέροντα. Παρών, όπως σχεδόν πάντα σε εκδηλώσεις κινημάτων, ο δημοτικός σύμβουλος Θερμαϊκού Θοδωρής Ζδούκος.



Βιντεοσκοπημένη η χθεσινή εκδήλωση για κόκκινα δάνεια, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς. ΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ !!! (Βίντεο)



Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας χρηστικός βιντεοσκοπημένος οδηγός προστασίας των δανειοληπτών απέναντι στις αδηφάγες τράπεζες. Και φυσικά βασίζεται στην πρόσφατη νομολογία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που αντικαθιστά από τις αρχές '16 τον νόμο Κατσέλη.
Τα βίντεο που ακολουθούν περιέχουν τις τοποθετήσεις της νομικού κας Στέλλας Βαλάνη - Ντολοπούλου και των συνεργάτιδών της κκ  Κατερίνας Μωράτη, Μαριάννας Περίδου, Βέρας Διαμαντούδη και Μαρίας Κορομηλά καθώς και όλες τις ερωτήσεις και απαντήσεις που δόθηκαν.
Περιλαμβάνονται πρακτικές οδηγίες για τους δανειολήπτες στεγαστικών, καταναλωτικών δανείων, υπερχρέωση πιστωτικών καρτών καθώς και τρόπους άμυνας λόγω παράνομων και καταχρηστικών όρων στις υπογραφείσες συμβάσεις. Επίσης τους νομικούς τρόπους αντιμετώπισης των διαταγών πληρωμής και των εντολών κατάσχεσης.
 

 

 

 



Ευχαριστούμε θερμά το  news.makedonias.gr και τους φίλους διαχειριστές του Ηλία και Κάτια για την ουσιαστική συνεισφορά τους στην δημοσιοποίηση της εκδήλωσης.
0 σχόλια

Leave a Reply

Αλλαγή τηλεφώνου

Για λόγους ανωτέρας βίας έχουν αλλάξει τα τηλέφωνα στο οποία θα πρέπει να απευθύνεστε όσοι θέλετε να κλείσετε ραντεβού με τους γιατρούς που καλύπτουν μέσω της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας τους ανασφάλιστους, άνεργους και άπορους κατοίκους του Θερμαϊκού.

Τα νέα τηλέφωνα είναι: 6931720483 και 6936904853

Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους μας αλλά θεωρείστε ότι ήταν αναπόφευκτη αυτή η δυσλειτουργία.

Υπογράψτε ΕΔΩ!

 
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.